Våra hundar

KORAD LD STARTKLASS HeVv-19 Dalila Aldeon ”Elda” vår stamtik, import från Slovakien född 2011 en underbar tik som är mor och mormor till de hundar vi har hemma. Glömmer aldrig Hovawart SM 2019 när hon blev BIS och hennes son Dantek blev BIM. Hon är godkänd i lägreklass spår, nu tränar vi en del lydnad på skoj, men framförallt bara njuter.

Elda 2022

C.I.B & C.I.B DK UCH DRH KORAD NORD UCH NORDIC CH HeV-19 SE VCH Anziehend´s Dantek, vår avelshane, son till ”Elda” Min första valp som föddes hos oss, kunde bara inte sälja honom, en otroligt snäll hane som älskar att DRA, vi tävlar drag, både på snö och barmark och använder honom som eftersökshund på skadat vilt. Han är far till Thilwhil´s M-kull och till Hoffetrollet´s G-kull.

Dantek Barmarks SM 2021

KORAD SPH 1 Anziehend´s Dalina, mor till Anziehend´s G-kull. En tik som ÄLSKAR att träna, hon tröttnar aldrig, så rolig att jobba med. Hon är uppflyttad till högre klass spår, uppflyttad från startklass lydnad och har godkänt BH prov.

Dalina 2022

Anziehend´s Ella, bor hos min dotter och svärson i Lindesberg, dotter till ”Elda”. Hon är en riktig Gårdvar, lämnar inte tomten och otroligt social. Min dotter har henne med på ett gruppboende där hon uppskattas av de boende.

Ella med husse och matte 2022

Anziehend´s Gin, barnbarn till vår stamtik ”Elda” och dotter till Dalina. Henne spårar jag med, IGP spår och tränar lydnad. Hon har godkänt doftprov på eukalytus och kommer att tävla bl a Nosework och BSL.

Gin 2022
Vi tycker om att vara tillsammans och mysa 🙂 Dalina & Dantek på mig <3