Askersund 13/8

Så roligt att Dalina blev BIR i Askersund den 13 augasti och även fick sitt första cert. Dagen tillbringades med dottern Aida med matte, samt att på kvällen kom nyheten att Dalinas son Gere tävlat bruksspår appell med godkänt resultat <3.

A-kullen 2 veckor

Tiden går fort och det händer så mycker i valplådan. Nu är ögonen öppna och de stapplar runt på alla 4. Dalina är jätte duktig och valparna växer så det knakar, det finns gott om mat.

A-kullen är här!

Den 8 mars kom de 3 muskutörerna, 2 hanar och 1 tik, alla smt <3. De äter och växer och mamma Dalina är superduktiga med de små.Ska bli så spännande att följa dessa juveler.

Vi väntar valpar :-D

I dag gjordes ultraljud på Dalina och det visade sig att min magkänsla var rätt <3. I slutet på vecka 10 väntas dessa valpar komma till världen. Det kommer vara den första kullen som föds med prefixet Team Daliora´s och det känns jättebra. Jag kommer inom kort lägga ut en beskrivning av Neo, den blivande… Fortsätt läsa Vi väntar valpar 😀

Nu hoppas vi på Hovawart valpar i mars

Den 6 januari parades KORAD SPH1 (BH) Anziehend´s Dalina med NV-20 No Ch FH-1 KORAD (Räddningshund) Brukshoffets Kong Haakon. Nu håller vi tummarna för valpar i början på mars. Är du intresserad av valp, eller vill veta mer, så hör av dig till mig.

Jaktsäsongen har börjat

Blir så glad när det kommer rapporter från valpköpare med fina bilder på deras hundar och berättelser hur jakten har gått.

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

Tyvärr blir det inga valpar

Tyvärr så har Dalina gått tom denna gång, men vi försöker igen vid nästa löp med samma kombination, löpet beräknas blir i början av 2023 och får då hoppas på härliga vår valpar. Välkomna att ringa eller skriva om ni är intresserade av valp från oss.

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

Nu håller vi tummarna!

Dalina är nu parad!!!! Den 26/7 träffade hon den fantastiska Brukshoffet Kong Haakon – ”Neo” och kärlek uppstod. Nu håller vi tummarna att det kommer valpar i kenneln v. 39. Läs mer om Neo här https://brukshoffet.com/neo

Valpplaner hösten 2022

Under sensommaren kommer Dalina att löpa och då planerar vi att para henne och vi har en godkänd IHF parning. Mer info kommer inom kort.